Mrs BergmanEen van onze trouwste donateurs, mevr. M. Bergman uit Rotterdam viert binnenkort haar 90ste verjaardag. Deze dag, wil zij wederom opdragen aan de weeskinderen van ons Palabana Kinderdorp, zoals zij dit 10 jaar geleden op haar 80ste verjaardag ook al had gedaan.

Ik vroeg haar naar het motief om juist deze kinderen te willen ondersteunen.

“Alles wat een kind de kans geeft om zich te ontwikkelen, en dat geldt dus vooral voor de kansarme kinderen, heeft mijn belangstelling.”

Mevrouw Bergman komt zelf ook uit het onderwijs en weet als geen ander wat goed onderwijs voor een kind kan betekenen. Zij volgt via mij, al jaren de Pola van der Donck Stichting en nu dus ook het Zambiaanse Palabana Kinderdorp voor aidsweeskinderen.

“Ik vind deze stichting zeer sympathiek omdat het bestuur al die jaren geheel belangeloos opkomt voor de meest kwetsbare kinderen in Zambia. Met niet aflatende ijver proberen zij om een goede toekomst te creëren, zodat deze kinderen, die alles in hun leven verloren, straks op eigen benen kunnen staan en zelf in hun onderhoud kunnen voorzien.”

Wij zijn Mevrouw Bergman zeer dankbaar voor haar jarenlange trouwe steun en wensen haar een mooie verjaardag toe.

– Anne Martens, bestuurslid